Latvijas florbola izlases spēlētājiem uzvara pasaules čempionāta spēlē pār turnīra rīkotāju Čehiju sniedza patīkamas emocijas, jo tā ir viena no pasaules četrām vadošajām komandām, tomēr latvieši uzreiz pēc iziešanas no arēnas nedomās par šo panākumu un gatavosies svarīgajam mačam pret Vāciju, stāstīja aizvadītā mača lielākā zvaigzne Morics Krūmiņš.

Jau vēstīts, ka Latvijas florbola izlase svētdien pasaules čempionātā otrajā mačā ar rezultātu 4:3 (0:1, 3:1, 1:1) pārsteidzoši pārspēja sacensību saimnieci Čehiju. Divus vārtus uzvarētājiem guva Krūmiņš, bet vēl pa vienam precīzam metienam pievienoja Toms Bitmanis un Atis Stepāns.

"Protams, ka ir patīkamas emocijas uzvarēt vienu no TOP 4 komandām. Jāuzteic visa komanda, jo nostrādājām pašaizliedzīgi aizsardzībā, bloķējām metienus, vārtsargs bija īstajā vietā īstajos brīžos. Kopumā treneri mūs labi sagatavoja šai spēlei, un izdarījām visu, ko varējām," pēc mača Latvijas Florbola savienības preses dienestam teica Krūmiņš. "Centāmies spēlēt pēc iespējas vienkāršāk. Bija sagataves, kā pārvarēt viņu presingu, kā spēlēt ar bumbu."

Latvijas florbola izlase pasaules čempionātu pirmdien turpinās ar maču pret Vācijas izlasi. Šis mačs sāksies pulksten 13:45.

"Sarunājām, ka pēc iziešanas no zāles, mēs uzvaru pār Čehiju aizmirstam. Svarīgi būs atjaunoties, jo tā būs agrā spēle. Treneri mums izstāstīs svarīgākās lietas un dosimies cīņā ar svaigiem spēkiem," skaidroja florbolists Krūmiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!