Foto: Reuters/Scanpix
Aizvadīta preses konference pirms ilgi gaidītās cīņas starp jauktās cīņu mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru un slaveno amerikāņu pusvidējā svara bokseri Floidu Meivezeru, un to klātienē vēroja aptuveni 20 tūkstoši cilvēku.

Meivezera un Makgregora cīņa plānota 26. augustā Lasvegasā "T-Mobile" arēnā un 12 raundu cīņa tiks aizvadīta pēc boksa noteikumiem. Patlaban 40 gadus vecais Meivezers profesionāla boksera karjeras laikā izcīnīja 49 uzvaras 49 cīņās, 26 reizes nokautējot pretinieku. Savukārt 28 gadus vecais Makgregors savā MMA karjerā izcīnījis 21 uzvaru 24 cīņās.

Cīņu sporta veidu līdzjutēju ar ļoti lielu interesi gaida šo boksa maču. Arī abu sportistu preses konference tik sagaidīta ar lielu ažiotāžu, un to video tiešraidē varēja vērot vairākās platformās.

"Es no viņa nebaidos, viņam ir ierobežotas spējas. Šī nebūs godīga cīņa," preses konferencē teica Makgregors, kurš arī paņirgājās par sava pretinieka apģērbu. "Viņš pat vairs nevar atļauties uzvalku."

"Esmu vecs vīrs, neesmu tas cīkstonis, kas biju pirms 20 gadiem, bet viņam ar to nepietiks, lai mani uzvarētu," sacīja Meivezers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!