Foto: F64
Sestdien, 23.maijā, sporta kompleksā "Ķeizarmežs" notika tradicionālā Paralimpiskā sporta diena, kurā sacentās sportisti no visas Latvijas, bet interesenti varēja izmēģināt lodes grūšanu no pasaules rekordista Aigara Apiņa starta krēsla.

Paralimpiskā sporta diena ir ikgadējs notikums, kurā sapulcējas cilvēki ar invaliditāti no visas Latvijas, lai kopā aktīvi pavadītu dienu un uzzinātu par iespējām sportot arī ikdienā.

"Esam gandarīti, ka Paralimpiskā sporta diena gūst tik lielu atsaucību gan sportot gribētāju, gan līdzjutēju ziņā - pērn šajā pasākumā piedalījās vairāk nekā 400 sportotāji no visas Latvijas, dažādu vecumu un fiziskās sagatavotības cilvēki ar invaliditāti, kas startēja kādā sev tīkamākajā sporta veidā," saka Latvijas Paralimpiskās komitejas ģenerālsekretārs Andris Ulmanis.

Lai radītu veselīgu konkurenci sportistu starpā, kā sacensību dalībnieki pieaicināti arī vadošie paralimpisko sporta veidu sportisti, kuri arī varēs vairāk pastāstīt interesentiem par savu sporta veidu federāciju darbību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!