Foto: LETA

Pirms cīņu šova "Pafbet 101 Fighting Championship", kurā Latvijas bokseris Kristaps Zutis tiksies ar bijušo čempionu Pasaules Boksa organizācijas (WBO) versijā Deniju Viljamsu, tirdzniecības centrā "Spice" risinājās oficiālā svēršanās procedūra.

Zuša un Viljamsa cīņa risināsies supersmagā svara kategorijā. Latvijas boksera svars pirms sestdien gaidāmas cīņas bija 105,5 kilogrami, bet pieredzējušais britu bokseris svēra 116,2 kilogramus.

46 gadus vecajam Viljamsam tā būs 82. cīņa karjerā. Viņš izcīnījis 53 uzvaras, no kurām 40 gūtas ar nokautu. Zutis savā profesionāļa karjerā izcīnījis sešas uzvaras, visās pretinieku nokautējot, piedzīvojis divus zaudējumus un divas reizes cīņu noslēdzis neizšķirti.

Viljamss izteica prognozi, ka viņš uzvaru pār Zuti izcīnīs otrajā raundā ar nokautu. Viņš sacīja, ka ringā izmantos savu daudz lielāko pieredzi. Savukārt Zutis atzina, ka latvieši parasti nerunā pirms cīņām, bet to dara pēc tam. Viņš visu vasaru pavadījis treniņu zālē, un sestdien gatavs apliecināt, ka tas bija tā vērts.

Citā cīņā Kaspars Kambala boksēsies pret Danielu Riekstiņu. Bijušais Latvijas izlases basketbolists pirms cīņas svēra 122,3 kilogramus, bet Riekstiņa, kurš ir bijušais hokejists, svēra 105,4 kilogramus.

Kambala pirms cīņas atzina, ka nometis 10 kilogramus no svara, un viņš būs daudz mobilāks un ātrāks. Savukārt Riekstiņš ir gatavs revanšēties Kambalam, jo abi tikās maijā. Toreiz bijušais hokejists tika diskvalificēts no cīņas, taču toreiz viņš piekrita cīņai pēdējā brīdī. Šoreiz viņam bija iespēja pilnībā sagatavoties cīņai.

No Latvijas bokseriem sestdien ringā izies arī Kristaps Bulmeistars un Jānis Freimanis, Lauris Marhilevičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!