Debiju Eiropas prestižākajā handbola turnīrā EHF Čempionu līgā piedzīvoja Latvijas nacionālās izlases handbolists Nils Kreicbergs, kura pārstāvētā Somijas čempione "Riihimaki Cocks" savā laukumā ar 25:30 (13:18) piekāpās Zviedrijas komandai "IK Savehof".

Kā vēsta Latvijas Handbola federācija, lielāko daļu spēles pirmajā puslaikā rezultāts uz tablo attīstījās līdzīgi, taču nogriežņa izskaņu "Cocks" zaudēja ar 1:4, kā rezultātā "Savehof" pēc pirmajām 30 minūtēm bija piecu vārtu handikaps (18:13). Mača otrais puslaiks bija mazāk rezultatīvs, kas izdevīgi bija zviedriem, jo lielu izrāvienu vairs nebija, un galarezultātā viesi uzvarēja ar 30:25, svinot pirmo uzvaru C grupā.

Latvijas nacionālās izlases handbolists Nils Kreicbergs šajā spēlē izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem. Rezultatīvākie "Cocks" sastāvā šajā mačā bija Jurijs Semjonovs un Jurijs Lukjančuks, abiem gūstot pa sešiem vārtiem.

Šajā sezonā no Latvijas handbolistiem Čempionu līgā startēs arī Dainis Krištopāns un Artūrs Kuģis. Maķedonijas klubs Skopjes "Vardar" cīnīsies A grupā, kur pirmā spēle paredzēta 14. septembrī viesos pret Francijas "Montpellier". Jāatgādina, ka "Vardar" pagājušajā sezonā ieguva Čempionu līgas galveno trofeju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!