Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) otrdienas spēlē Dalasas "Mavericks" basketbolists Deniss Rodmens izpelnījās noraidījumu. Šī bija tikai sezonas otrā spēlē, kurā viņš devās laukumā pēc atgriešanās NBA.
Pēdējā ceturtdaļā brīdī, kad Rodmens aktīvi sacentās par bumbu ar Milvoki "Bucks" basketbolisti tiesneši fiksēja neatļautas aizsardzības pielietošanu. Rodmens pārāk asi uzņēma šo lēmumu, no tiesneša Deivida Džonsa saņemdams tehnisko piezīmi. Protestējot pret šo lēmumu, Rodmens apsēdās uz grīdas. Par mača vilcināšanu "Mavericks" basketbolists saņēma otro tehnisko piezīmi, kas automātiski pārvērtās par noraidījumu.

Rodmens pirms laukuma atstāšanas vēl paspēja nolamāt tiesnesi Džonsu, kā arī no laukuma malas iemest savu sporta formas krekliņu ar numuru 70 tribīnēs, kur to saķēra sieviete ar bērniņu klēpī.

Rodmenam šī bija tikai otrā spēle sezonā. Viņš guva sešus punktus, izcīnīja 16 atlēkušās bumbas un izdarīja četras rezultatīvas piespēles. Rodmens nespēja glābt "Mavericks" no zaudējuma savā laukumā mačā ar Milvoki "Bucks" - 99:112.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!