Foto: AFP/Scanpix
"Jūrmalas Sports" spēlētāji trešdien Latvijas vīriešu handbola čempionāta sērijas par bronzu otrajā mačā ar 35:26 (22:10) apspēlēja iepriekšējās sezonas vicečempionus "Ogre"/"Miandum" un nonāca vairs tikai viena panākuma attālumā no trešās vietas izcīnīšanas.

Sērijā līdz trim uzvarām jūrmalnieki tagad ir vadībā ar 2-0.

Jau ar mača pirmajām minūtēm "Jūrmalas Sports" ņēma iniciatīvu savās rokās, izvirzoties vadībā ar vairāku vārtu pārsvaru, bet 28.minūtē pēc Aigara Vilciņa metiena tas pirmo reizi sasniedza desmit vārtus (20:10). Dueļa turpinājumā jūrmalniekiem vairs neizdevās tik strauji audzēt pārsvaru, cīņai izlīdzinoties, taču Ogres handbolistiem lauzt mača gaitu tā arī neizdevās.

"Jūrmalas Sports" sastāvā sešus vārtus iemeta Rolands Ivanovs, bet ar pieciem izcēlās Mareks Černousovs. Savukārt "Ogre"/"Miandum" rindās astoņus vārtus guva Arvis Laganovskis.

Sērijas trešais mačs, kas var būt arī noslēdzošais, notiks sestdien Ogrē.

Tikmēr Latvijas čempionāta finālsērijā pašreizējie čempioni Dobeles "Tenax" duelī līdz trim uzvarām atrodas vadībā ar 1-0 pret "Celtnieks"/LSPA vienību.

Šīs sērijas nākamais mačs notiks piektdien "Celtnieks"/LSPA laukumā. Pēc tam sērija atgriezīsies Dobelē.

Pusfinālā "Tenax" sērijā līdz diviem panākumiem ar 2-0 pieveica "Ogre"/"Miandum", bet "Celtnieks"/LSPA ar 2-1 pārspēja "Jūrmalas Sports" handbolistus.

Kā zināms, pagājušajā sezonā vīriešu čempionātā pēc 15 gadu pārtraukuma uzvaras laurus plūca Dobeles "Tenax" handbolisti, finālā pārspējot "Ogri". Trešajā vietā ierindojās Ludzas "Latgols".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!