Foto: Publicitātes foto
Latvijas karatists Kalvis Kalniņš otro gadu pēc kārtas uzvarējis prestižajā "Dutch Open" turnīrā Roterdamā, informē Latvijas Karatē federācija.

Latvijas Karatē federāciju šajā turnīrā, kas notika Roterdamā, pārstāvēja trīs valsts izlases sportisti - Kalvis Kalniņš (svara kategorija līdz 60 kg, kumite), Ruslans Sadikovs (līdz 75 kg, kumite) un Kirils Membo(kata).

Kalvis Kalniņš savā kategorijā 37 sportistu konkurencē aizvadīa piecas grūtas cīņas, uzvarot divus Francijas pārstāvjus, Holandes un Beļgijas sportistus un finalā ar 5-0 uzvarot Anglijas pārstāvi.

Ruslans Sadikovs kategorijā līdz 75 kg, kurā startēja 87 sportisti, aizvadīja četras cīņas, uzvarot Francijas izlases sportistu, Beļģijas un Vācijas pārstāvjus, bet ceturtajā cīņā pret Amerikas sportistu Ruslans guva nelielu acs traumu un nespēja pilnvērtīgi cīnities un zaudēja ar rezultātu 2-1.

Kirils Membo (kata, 92 sportisti) piedzīvoja zaudējumu otrajā sacensību kārtā.

"Dutch Open ir viens no prestižākajiem karatē turnīriem pasaulē, kas pulcē sportistus apmēram no 40 valstīm no visiem kontinentiem. Pēc klases "Dutch Open" atpaliek tikai no pasaules un Eiropas čempionāta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!