Foto: morgueFile
Par EPT Prāgas turnīra uzvarētāju, „heads up” spēlē pieveicot Emiljano Bono, kļuva populārais Velsas spēlētājs Roberto Romanello, kurš par šo uzvaru saņēma galveno naudas balvu – 640 000 eiro.

Prāgā veiksmīgi startēja arī latvietis Kaspars Renga - viņš palika 28. vietā ar iegūtiem 12 500 dolāriem. Šis ir jau otrais EPT posms pēc kārtas, kad Kaspars saņem naudas balvu. „EPT Barcelona” Renga tika izslēgts trešajā dienā un ieguva 9000 eiro.

34 gadus vecais Romanello no Svansī pēc uzvaras bija emociju pārņemts: "Esmu centies sasniegt šo uzvaru jau ļoti ilgu laiku," viņš teica. "Tas man nozīmē visu, es jūtos kā ekstāzē." Joprojām valkādams laimīgo parūku, kuru viņš iegādājās „EPT Snowfest” pagājušajā sezonā, Romanello visiem pateicās par piecu dienu garumā saņemto atbalstu.

Līdz šim Romanello labākais sasniegums EPT bija sestā vieta pagājušajā sezonā Kopenhāgenā. Barselonā viņš finišēja 39. vietā un saņēma 15 000 eiro.

Ar pokeru Romanello aizrāvās, kamēr atveseļojās no sporta traumas, un kopš kļuvis par profesionāli 2005. gadā, viņš ir nopelnījis gandrīz 900 000 dolāru. Uzvara Prāgā ierindo viņu trešajā vietā Velsas veiksmīgāko spēlētāju sarakstā un Romanello saņem arī vietu „10 000 € EPT” finālā 2011. gada pavasarī.

„PokerStars Pro” komandas dalībnieks polis Martins Horeckis varonīgi cīnījās par Prāgas titulu, bet zaudēja Bono, palika trešajā vietā un nopelnīja 247 000 eiro. Horeckis bija jau otro reizi tika pie EPT fināla galda. Savā piektajā pokera sezonā bijušais slēpošanas čempions finišēja trešais „EPT London”, nopelnot 303 439 mārciņu. 35 gadus vecais Emiljano Bono no Romas nopelnīja 435 000 eiro par otro vietu.

Nākamais šīs sezonas EPT pasākums ir „Karību Piedzīvojums” Bahamu salās, kas no 8.-14. janvārim notiks „Atlantis Resort & Casino”. Nākamais EPT posms Eiropā būs „€ 5300 EPT Deauville” Francijā (25.-31. janvāris). Satelītturnīri notiek jau tagad. Sīkāku informāciju skatīt www.ept.com.

„ PokerStars.com” ir pasaules lielākā pokera vietne ar vairāk nekā 40 miljoniem dalībnieku visā pasaulē. Tā ir iecienītākā tikšanās vieta pasaules labākajiem spēlētājiem, ar lielāku skaitu ikdienas turnīriem kā jebkur citur. „PokerStars.com” ir izdalītas vairāk partiju kā jebkurā citā vietnē, uz šodienu izdalītas vairāk kā 50 miljardi partiju un izspēlēti vairāk kā 290 miljoni turnīri. „PokerStars” tiešsaistes pokera istaba pasaulē ir slavena ar labāko programmnodrošinājumu un drošību.

„PokerStars.com” visā pasaulē darbojas ar atļauju no Menas salas valdības. Nesen „PokerStars” ģimenei pievienojās „PokerStars.it”, kam izsniegta Itālijas valdības licence darbībai Itālijā.

„PokerStars” ir rekordu grāmatās, lepojas ar Ginesa rekordiem "Ilgākais tiešsaistes pokera turnīrs" un "Visvairāk dalībnieku interneta pokera istabā".

2010. gada WCOOP pasākumu daudzums ir krietni lielāks nekā iepriekšējā gadā, 62 individuāli pasākumi 22 dienās. Turnīri dažādās populārākajās pokera variācijās un ar dažāda lieluma dalības maksām, ar lielāko tiešraides pokera garantēto balvu fondu – kopējais balvu fonds vairāk kā 50 miljoni dolāru, kas pagaidām sagrauj iepriekšejos rekordus balvu fondu ziņā.

“PokerStars” ir oficiāls sponsors: “European Poker Tour” (www.ept.com), “PokerStars Caribbean Adventure” un, UK un Īrijas “Poker Tour”.

“PokerStars” ir arī mājvieta sponsorētai elites komandai, kas pazīstama kā “PokerStars Pro” komanda – esošo un perspektīvo spēlētāju grupa, kas ceļo pa pasauli un sacenšas starptautiskajos turnīros. Lai redzētu pilnu Team PokerStarPro spēlētāju sarakstu, apmeklējiet http://www.pokerstars.com/team-pokerstars/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!