Foto: © VANOC/COVAN
Šajā nedēļas nogalē noslēgsies 10. Latvijas kērlinga čempionāts, kad tiks aizvadītas finālspēles vīriešu un sieviešu komandām, informē Latvijas Kērlinga federācija.

Latvijas čempionāta likme ir augsta – gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē uzvarētāji izcīnīs tiesības no 2. līdz 10. decembrim Maskavā pārstāvēt valsti Eiropas čempionāta A grupā, kurā startē desmit spēcīgākās komandas.

Pēc pamatturnīra vīriešu konkurencē pirmās divas vietas ieņēma attiecīgi "Rīgas roņi" un "Ondulat B", savukārt trešo un ceturto vietu izcīnīja "Junkers" un "Hanza nekustamie īpašumi". Šīs četras komandas arī noskaidros jauno Latvijas čempionvienību.

Sieviešu konkurencē pirmās divas vietas ieņēma "Vivat" un "Ledenes", trešo un ceturto vietu atvēlot "Nicoll" un "Milk". Tieši šīs komandas uzsāks finālturnīru ar spēlēm sestdien, 26. februārī, pulksten 10 Kērlinga hallē Rīgā.

Līderu pāra uzvarētāji uzreiz nodrošinās vietu finālā, bet zaudētāji pusfinālā sacentīsies ar un ceturtās vietas komandu spēles uzvarētājiem. Šā mača uzvarētāji izcīnīs otru vietu finālā.

Šogad Latvijas čempionātā piedalījās septiņas vīriešu un sešas sieviešu komandas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!