Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis vairs nevarēs parādīt tik augstas klases sniegumu kā cīņā pret ukraini Oleksandru Usiku, trešdien televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick" prognozēja viņa bijušais treneris Sandis Kleins.

Briedis 12. novembrī ļoti smagā cīņā pārvarēja Pasaules boksa supersērijas (WBSS) otrās sezonas ceturtdaļfinālu, pārspējot Noelu Mikaeljanu. Vēlāk ekskluzīvā intervijā portālam "Delfi" pats Briedis stāstīja, ka viņš šajā cīņā ringā izgāja ar savainotu kreiso roku, bet labā roka pēc operācijas vēl nebija pilnībā nostiprināta.

"Es redzēju, ka viņš neko nedara. Viņš neboksēja savu boksu, viņš boksēja kaut ko man nesaprotamu," par aizvadīto cīņu teica Kleins.

Tiek uzskatīts, ka Brieža karjeras labākā cīņa bija WBSS pirmās sezonas pusfinālā pret Oleksandru Usiku, kurš šobrīd ir absolūtais čempions smagajā svarā.

"Es Briedim pēc Usika cīņas teicu, ka vajag atpūsties, bet viņš pieņēma lēmumu, ka ir jāboksējas. Viņš (cīņā pret Mikaeljanu) bija salauzts, sasists. Tādu cīņu, kā pret Usiku, vairs neredzēsiet," pārliecināts bija Brieža bijušais treneris.

Kleins arī uzsvēra, ka viņam nav aizvainojums, ka sadarbība ar Briedi esot pārtraukta, jo viņš pats pieņēma lēmumu ar bokseri vairs nestrādāt.

Pilnu interviju ar Sandi Kleinu raidījumā "Hattrick" varēs vērot trešdien pulksten televīzijas kanāla "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!