Foto: Publicitātes foto
Latvijas handbola izlases spēlētāja Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes "Saint-Germain" ("PSG")ceturtdien, 26. novembrī, Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgas atbildes spēle savā laukumā nervus kutinošā mačā ar rezultātu 29:28 pārspēja Portugāles komandu "Porto", informēja Latvijas Handbola federācija.

Dainis Krištopāns šajā spēlē sekmēja "PSG" uzvaru ar trīs vārtiem, atdeva četras rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu un nopelnīja dzelteno kartīti.

Lai gan spēles sākums ritēja līdzīgi, pirmajā puslaikā jau bija redzams neliels "PSG" pārsvars, un tas arī atspoguļojās uz rezultāta tablo. Pirmais puslaiks noslēdzās ar četru vārtu pārsvaru mājinieku labā (15:11).

Arī otrajā puslaikā situācija laukumā nemainījās, un puslaika vidū mājinieki jau bija iekrājuši piecu vārtu pārsvaru. Tomēr neilgi pirms spēles beigām "Porto" komanda gandrīz salauza spēli un vēl tikai divas minūtes pirms spēles laika beigām rezultāta starpība bija tikai vieni vārti (28:27). Noslēgumā mājiniekiem izdevās noturēt savu iekrāto pārsvaru un par mata tiesu uzvarēt viesus ar rezultātu 29:28.

Pirms nedēļas aizvadītajā mačā pret "Porto" Krištopāna komandai izdevās izcīnīt uzvaru ar trīs vārtu starpību (31:33).

Pēc šīs uzvaras "PSG" nostājas EHF Čempionu līgas regulārās sezonas A grupas ceturtajā vietā, kopumā ar izcīnītiem 6 kopvērtējuma punktiem. Kopumā Daiņa Krištopāna pārstāvētajai komandai šajā turnīrā sešās spēlēs ir izcīnītas trīs uzvaras un piedzīvoti trīs zaudējumi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!