Foto: Publicitātes foto
Polijas florbola izlase pasaules čempionāta spēlē ar Latviju otrajā puslaikā arvien aktīvāk sāka domāt par uzbrukumu un tāpēc aizmirsa par aizsardzību, pēc aizvadītā mača otrdien izteicās Latvijas izlases spēlētājs Ingus Laiviņš.

Foto galerija

Kā ziņots, aizvadītajā cīņā ar poļiem Latvijas izlase izcīnīja uzvaru ar rezultātu 6:0 (2:0, 1:0, 3:0), iekļūstot ceturtdaļfinālā.

"Spēle nebija tik viegla, kā to parāda rezultāts. Turklāt tā sākās ļoti agri, tāpēc bija grūti koncentrēties," sarunā ar Starptautisko Florbola federāciju (IFF) izteicās Laiviņš. "Pretinieki bija ļoti labi fiziskajā ziņā un neļāva mums parādīt labāko sniegumu. Labi spēlēja mūsu vārtsargs, un mēs sekmīgi cīnījāmies aizsardzībā."

"Pēc pirmās spēles puses poļi aizmirsa par aizsardzību, arvien aktīvāk devās uzbrukumā, cenšoties atspēlēties, tāpēc mums radās vēl vairāk vārtu gūšanas iespēju," teica Laiviņš. "Neļāvām pretiniekiem uzbrukt no tuvas distances, viņi izdarīja tālus metienus, bet vārtsargs nospēlēja labi."

Spēlē pret Poliju trīs vārtus Latvijas izlases labā guva Jānis Jansons, divas reizes precīzi meta Atis Blinds, bet vienu reizi - Ainārs Juškēvičs.

Līdz ar to Latvijas izlase izcīnīja otro vietu apakšgrupā un iekļuva ceturtdaļfinālā, kur tiksies ar A grupas spēcīgāko vienību, kas būs Krievija vai Somija.

Kā ziņots, pirmajā spēlē Latvija ar 2:6 piekāpās spēcīgajai Šveices izlasei, bet otrajā cīņā ar 27:1 sagrāva Singapūru. Savukārt Polija pirmās kārtas mačā Singapūru pieveica ar 10:4, bet otrajā kārtā ar 2:12 kapitulēja Šveicei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!