Foto: AFP/Scanpix

Ludzas "Latgols" un "Ogres" komandas svētdien svinēja uzvaras "SynotTip" handbola virslīgas spēlēs.

Ludzānieši savā laukumā ar rezultātu 31:30 (18:17) pārspēja ASK/LSPA komandu.

Rezultatīvākie spēlētāji mājinieku rindās bija Roberts Rancāns, Edvīns Matvejenko, Renārs Grebeņnikovs, katrs gūstot pa četriem vārtiem. Savukārt ASK/LSPA komandā rezultatīvākais spēlētājs bija Kristers Rihards Ozols ar gūtiem astoņiem vārtiem no izdarītiem deviņiem metieniem.

Tikmēr "Ogre" mājās ar rezultātu 39:28 (18:12) guva virsroku pār "Vaiņodi" un izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

Rezultatīvākais "Ogre" rindās bija Toms Lielais ar desmit gūtiem vārtiem, Reinis Sļusarevs guva sešus vārtus, bet pa pieciem vārtiem bija Edgaram Iljiniham un Vjačeslavam Rutkam. Savukārt viesu sastāvā Oskars Pāvils guva 11 vārtus, Aināram Pāvilam septiņi precīzi metieni, bet Matīss Mickus guva piecus vārtus.

Pēc šodienas aizvadītajām spēlēm "Latgols" komanda pacēlās uz piekto vietu, apsteidzot "Vaiņode" handbolistus. Pārējās komandas saglabā nemainīgas pozīcijas.

Latvijas meistarsacīkstēs Dobeles "Tenax" čempionātu turpina aizvadīt bez zaudējumiem un 11 spēlēs izcīnījusi 22 punktus. Rīgas "Celtnieks" tikpat spēlēs ir izcīnījis 18 punktus. Trešajā vietā ar deviņiem punktiem 11 spēlēs ir "Ogre", kam ar septiņiem punktiem deviņās un 11 spēlēs seko "Jūrmalas Sports" un "Latgols". Tālāk "Vaiņode" seko ar pieciem punktiem desmit spēlēs, bet ASK/LSPA ar četriem punktiem deviņās spēlēs saglabā turnīra pēdējo pozīciju.

MSĢ/LAT 2004 komanda izstājās no turnīra Covid-19 ierobežojumu dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!