Foto: Publicitātes foto
Šāgada Eiropas skeitborda čempionu, vairākkārtēju pasaules čempionu un divu Ginesa rekordu īpašnieku latvieti Jāni Kuzminu Centrālā Ķīnas televīzijas kanāla CCTV pārstāvji ir uzaicinājuši piedalīties populārajā Ķīnas Ginesa rekordu šovā "Zheng Da Zong Yi".

Jānis Kuzmins piedāvājumu pieņēma un tagad Ķīnā veic nepieciešamos sagatvošanās darbus un treniņus, lai sasniegtu labāko iespējamo rezultātu un pārspētu pats savu Ginesa rekordu.

Šova "Zheng Da Zong Yi" veidotāji ir uzaicinājuši Jāni Kuzminu pārspēt viņam piederošo Ginesa rekordu skeitborda slalomā 100 konusu distancē. Rekordu Jānis sasniedza 2010.gadā, kad distanci veica 20,774 sekundēs, nenogāžot nevienu konusu.

"Pasaules Ginesa rekordu šovs Ķīnā ir ļoti populārs. Iespēja pārstāvēt Latviju valstī, kur daudzi pat nezina par mūsu eksistenci, ir liels pagodinājums. Vienlaicīgi tas ir arī liels izaicinājums - pārspēt savu rekordu. Teorētiski un sajūtu ziņā tas ir iespējams, taču noteikti noderēs atbalsts un veiksme," vērtē Jānis Kuzmins.

Sportists pastāstīja, ka šova veidotāji ir parūpējušies par visu, lai Ķīnā rekorda labošana norisinātos atbilstoši pasaules Ginesa rekorda prasībām un viņam izdotos iecerētais.

Populāro šovu "Zhen Da Zong Yi" Ķīnā pārraida vairāk nekā 20 gadus. Savukārt šovam "Guinness World Records Special in China" šī ir astotā sezona. Šogad šovā paredzēts iekļaut septiņas epizodes, kas veltītas Ginesa rekordiem. Šovā piedalīsies rekordu īpašnieki no visas pasaules. Šovu ik sezonu noskatās vairāk nekā 50 miljoni Ķīnas iedzīvotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!