Foto: F64
Latvijas handbola izlases līderis Dainis Krištopāns nākamajā sezonā karjeru turpinās vienā no Eropas spēcīgākajiem klubiem, Francijas čempionvienībā "Paris St.Germain", vēsta ārzemju masu mediji.

28 gadus vecais Latgales handbola audzēknis šobrīd spēlē Skopjes "Vardar", bet pirms tam pārstāvēja Brestas "Meshkov". Krištopāns 2009. gadā karjeru ārzemēs uzsāka "Tatran Presov" komandā, bet 2015. gadā pārcēlās uz Baltkrieviju, kur nospēlēja divas sezonas. 2017. gada vasarā viņu no Baltkrievijas uz Skopji pārvilināja spāņu treneris, viens no pasaules labākajiem handbola speciālistiem Rauls Gonsaless, kurš tagad vada tieši PSG.

215 centimetrus garajam kreilim Krištopānam Parīzes komandā būs jāaizstāj horvāts Luka Stepaničs, kurš īsti nav iedzīvojies PSG vienībā.

PSG ir viens no spēcīgākajiem Eiropas handbola klubiem. 2013. gadā Parīzes klubs pirmo reizi triumfēja Francijas čempionātā, bet pēdējās sešās sezonās klubam ir pieci čempionu tituli. Šī gada pavasarī PSG izcīnīja trešo vietu EHF Čempionu līgā, cīņā par bronzu apspēlējot tieši Krištopanu un "Vardar".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!