Foto: Publicitātes foto
Austrumeiropas handbola federāciju (EHF) semināra laikā no 2. līdz 3. oktobrim Rīgā Eiropas Handbola federācija (EHF) vadība parakstīja vienošanos ar Latvijas Handbola federāciju par EHF SMART projekta "Mini handbols Latvijā" realizēšanu trīs gadu laikā.

Projekta ietvaros Latvijas handbola reģionos - Liepājā, Vaiņodē, Dobelē, Jūrmalā, Rīgā, Salaspilī, Ogrē, Aizkrauklē, Jēkabpilī, Rēzeknē un Ludzā - un arī jaunās pilsētās trīs gadus tiks organizēti dažādi semināri un turnīri, grupas nodrošinās ar nepieciešamo inventāru, kā arī finansiālo atbalstu saņems mini handbola projektu vadītāji. Sevišķa vērība tiks pievērsta handbola attīstīšanai galvaspilsētā.

EHF prezidents Žaks Brio semināra laikā tikās ar Latvijas Olimpiskās komitejas prezidentu Aldoni Vrubļevski, Ministru prezidenta padomnieku kultūras un politikas plānošanas jautājumos Intu Dalderi, Valsts sekretāra vietnieci Ulriku Auniņu-Naumovu un Rīgas Domes mēru Nilu Ušakovu.

Šāds seminārs notika pirmo reizi un tas tika organizēts pēc Latvijas Handbola federācijas ģenerālsekretāra Anrija Brencāna iniciatīvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!