Starptautiskajā džudo turnīrā "Golden Score" sestdien uzvaru izcīnīja Latvijas džudo komanda.

Otrajā vietā ierindojās Uzbekistānas komanda, bet dalītu trešo vietu ieņēma Krievijas un Kanādas komandas.

Latvijas komanda ceturtdaļfinālā cīnījās ar Lielbritānijas komandu, ko pieveica ar rezultātu 4:1. Savukārt pusfinālā Latvija sīvā cīņā ar 3:2 uzveica Krieviju.

Finālā Latvija spēkojās ar spēcīgo Uzbekistānas komandu, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 5:0.

Turnīrā piedalījās divi pasaules čempioni Georgijs Zantaraja no Ukrainas un Kreigs Felons no Lielbritānijas. Tāpat dalībnieku vidū bija arī olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs Abdulo Tangrijevs no Uzbekistānas, kā arī Eiropas čempioni ukraiņi Vladimirs Soroka un Genādijs Bilodeds.

Kā ziņots, Latvijas izlasē cīnījās Deniss Kozlovs (svara kategorijā līdz 66 kilogramiem), Kunters Rotbergs (līdz 73 kilogramiem), Konstantīns Ovčiņņikovs (līdz 81 kilogramam), Jevgēņijs Borodavko (līdz 100 kilogramiem), Vladimirs Osnačs un Martins Padars (virs 100 kilogramiem).

"Golden Score" turnīrā piedalījās komanda no Uzbekistānas, Krievijas, Kanādas, Ukrainas, Lielbritānijas un Baltkrievijas komandas, kā arī Latvijas izlase.

Kā ziņots, turnīrā piedalījās arī vairāki kādreiz pasaulē slaveni sportisti, kuri Rīgā tika uzaicināti sniegt meistarklases. Ķīpsalas peldbaseinā notika meistarklase peldēšanā, notika arī meistarklases slidošanā ledus hallē "Volvo" un džudo Olimpiskajā sporta centrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!