Foto: LFS
Īsi pirms pasaules florbola čempionāta vīriešiem un pēdējās Latvijas izlases treniņnometnes, kas notiks šīs nedēļas nogalē Kocēnu sporta namā, izlases galvenais treneris Īro Parviainens norādīja, ka visi nacionālās izlases dalībnieki ir sasnieguši nepieciešamo līmeni un izpildījuši visas prasības, lai piedalīties čempionātā.

"Esmu priecīgs, ka arī vairāki jaunie izlases dalībnieki ir spējuši radīt patīkamus pārsteigumus savā izaugsmē," sacīja Parviainens. Atbildot uz jautājumu, kāds būs šīs pēdējās nometnes galvenais uzdevums, treneris norādīja, ka šoreiz lielāku uzmanību veltīs gan palielinātas noturības spēlei, īpašiem spēles momentiem, un nenoliedzami strādās pie komandas noskaņas radīšanas. "Mums ir izdevies atrast prasmīgus spēlētājus, kuru fiziskā sagatavotība atļauj spēlēt diezgan augstā līmenī," sacīja Īro Parviainens.

Par citiem jautājumiem izlases galvenais treneris šobrīd īpaši nevēlējās runāt, jo svarīgākais patlaban ir koncentrēties pēdējam posmam pirms čempionāta, lai to aizvadītu augstākā līmenī kā līdz šim. "Es novēlu mūsu komandai lielāku atbalstu no skatītājiem un līdzjutējiem gan šeit, gan Helsinkos, kas ir ļoti jauka pilsēta", sacīja Īro Parviainens, "mums jāizmanto savi "slepenie ieroči", taču tajā pašā laikā jāsaprot, ka mēs nevarēsim spēlēt kā somi vai zviedri, bet tomēr visās spēlēs centīsimies būt diezgan drosmīgi", sarunas noslēgumā teica Parviainens.

Atgādinām, ka šīs nedēļas nogalē Kocēnu sporta namā norisināsies pēdējā Latvijas vīriešu florbola izlases treniņnometne pirms pasaules florbola čempionāta vīriešiem. Šogad čempionāts sāksies 4. decembrī un ilgs līdz 11. decembrim Helsinkos, Somijā. Savu pirmo spēli Latvijas izlase aizvadīs ar Šveices valstsvienību 4. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!