Foto: F64
Viens no Latvijas handbola izlases līderiem Dainis Krištopāns, kurš pēdējās sezonas pavadīja Slovākijas klubā Prešovas "Tatran", šo sezonu noslēgs Kataras čempionātā, bet nākamsezon pārstāvēs Baltkrievijas klubu Brestas "Meshkov", vēsta portāls "sportacentrs.com".

"Šodien vēl būs medicīniskā pārbaude, taču ir ļoti liela varbūtība, ka sezonu pabeigšu "Al Rayyan" komandā un Katarā būšu līdz 30.jūnijam," pastāstīja Krištopāns. "Skaidrs arī tas, ka nākamsezon spēlēšu Brestas "Meškov" komandā. Līgums jau ir noslēgts, tā ka šajā ziņā ir pilnīga skaidrība."

"Al Rayyan" komanda pērn Kataras čempionātā ieņēma ceturto vietu, bet pirms trim gadiem kļuva par Āzijas Čempionu līgas uzvarētāju. Tās galvenais treneris ir 1996.gada olimpiskais čempions Horvātijas izlases sastāvā Nenads Kljaičs. Kataras izlase nesen pārsteidzoši ieņēma otro vietu pasaules čempionātā, kas risinājās Dohā, uz Kataru pēdējos gados sezonas beigās dodas arvien vairāk pazīstamu handbolistu no Eiropas, ir naturalizēti ne tikai zināmi spēlētāji, bet arī vairāki jauni handbolisti, tā ka spēles līmenis vietējā handbola līgā ir augsts.

Tikmēr "Meškov" komanda savā pastāvēšanas laikā sešas reizes triumfējusi vietējā čempionātā, bet septiņas reizes ieguvusi Baltkrievijas kausu. Šajā sezonā "Meškov" piedalījās arī EHF Čempionu līgā, tomēr nepārvarēja grupu turnīru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!