Foto: PantherMedia/Scanpix
Pēdējā spēlē Eiropas komandu čempionātā badmintonā Latvijas izlase apakšgrupu turnīrā ar 1-4 piekāpās arī Izraēlas valstsvienībai un izstājās no turnīra, informē Latvijas Badmintona federācija.

Mačā pret Izraēlu vienīgo individuālo uzvaru Latvijas komandai izcīnīja sieviešu dubultspēļu pāris Liāna Lencēviča/Jekaterina Romanova, kas divos setos (21-14, 21-15) pārspēja Juvalu Pugaču un Šeriju Rotšteinu.

Vīriešu vienspēlē Niks Podosinoviks divos setos (10-21, 12-21) zaudēja Mišam Zilbermanam, sieviešu vienspēlē Una Berga trijos setos zaudēja Juvala Pugačai (22-20, 19-21, 15-21). Vīriešu dubultspēlē Andis Bērziņš un Niks Podosinoviks divos setos (3-21, 13-21) piekāpās Šajam Gefenam/ Arielam Šainskim,bet jauktajās dubultspēlēs Andis Bērziņš un Una Berga divos setos (11-21, 13-21) zaudēja Mišam Zilbermanam un Svetlanai Zilbermanei.

Eiropas komandu čempionāta 7. apakšgrupas turnīrs notiek Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā. Latvijas valstsvienība tika ielozēta kopā ar Norvēģiju, Izraēlu, Somiju, Īriju un Bulgāriju. Šīs sešas komandas tika saadlītas divās apakšgrupās - Latvija kopā ar Norvēģiju, Izraēlu, bet Bulgāriju kopā ar Somiju un Īriju. Šo apakšgrupu komandas savā starpā izspēlēs grupu turnīrus, bet grupu uzvarētāji pēc tam finālspēlē 9. decembrī noskaidros vienu no tām astoņām komandām, kuras piedalīsies Eiropas komandu čempionāta finālturnīrā nākamā gada februārī Dānijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!