Foto: Publicitātes foto
Latvijas šautriņu metējs Madars Razma aizvadītajā nedēļas nogalē Nīderlandē piedalījās WDF un BDO reitinga turnīrā "MariFlex Open 2013", kurās kopumā piedalījās 644 dalībnieku no 18 valstīm, un ieņēma augsto 9.vietu pāru sacensībās.

Sacensības Madars Razma uzsāka ar iegūtu 33. vietu jaukto pāru sacensībās, kurās startēja kopā ar Somijas spēlētāju Maretu Līri, savukārt dienas otrajā pusē parī ar Nīderlandes spēlētāju Martinu Jongejanu tika izcīnīta augstā 9. vieta kungu pāru sacensībās. Jāatzīmē, ka no turnīra latvieša pārstāvētais pāris izstājās tikai pēc zaudējuma līdzvērtīgā cīņā vēlākajiem turnīra uzvarētajiem no Nīderlandes.

Diemžēl individuālajās sacensībās priekulnieks tālāk par turnīra 3. kārtu netika, "MariFlex Open 2013" tika noslēgts ar kārtējo sapīgu zaudējumu ar rezultātu 3:4 un ieņemtu 65. vietu. Turnīra pirmajās divās kārtās Madars Razma izcīnīja pārliecinošas uzvaras ar rezultātu 3:0 un 3:0.

Jau nākamās nedēļas nogalē Rīgā notiks "Rīgas Open 2013" sacensības, kurās arī šogad tiks dalīti WDF pasaules reitinga punkti, savukārt nākamais starptautiskais turnīrs ar Latvijas šautriņu metēju dalību gaidāms 20. un 21. aprīlī Vācijā, kur "Bulls German Open 2013" turnīrā startēs kā Madars Razma, tā arī Cēsu Darts Kluba "50" šautriņu metējs Nauris Gleglu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!