Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Piektdien, 7. septembrī, Juglas stadionā notika "Livland" Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa spēle starp "LDE/Miesnieki" un "Kalve" komandām. Pārāki ar 18:15 (7:6) bija "Miesnieki".

"Miesniekiem" tā bija pirmā uzvara otrā apļa spēlēs, pēc kuras komanda saglabāja līderpozīcijas. Savukārt "Kalvei" otrajā aplī tas bija pirmais zaudējums.

"Mums spēlē bija neliels pārsvars. Lielākos plusus rezultātā guvām ar soda sitieniem. Laukums Juglā bija labs. Priecājos, ka uzvarējām. Paldies puišiem par uzvaru, jo spēle bija smaga," stāstīja "LDE/Miesnieki" galvenais treneris Uldis Bautris.

Tikmēr "Kalve" galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs izteicās, ka ""Miesnieki" bija vairāk ieinteresēti uzvarā. Mans vēlējums ir tāds: lai vairāk būtu tādas saspringtas spēles. Tad būtu iespējas vairāk salīdzināt spēkus. Šoreiz paveicās "Miesniekiem", citreiz kādam citam, bet galvenais ir spēļu spriedze.

Nākamajā "Livland" Latvijas meistarsacīkšu spēlē piektdien, 14. septembrī, pulksten 18.30, LU stadionā spēkiem mērosies "Eži/LMT" un "Garkalne/Livonia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!