Foto: DELFI

Bijušais iekšlietu ministrs, tagad praktizējošs advokāts Sandis Ģirģens kopš vasaras tiekas ar bijušā basketbolista Sanda Valtera bijušo sievu un meitas māti Katrīnu Valteri, šonedēļ ziņo izdevums "Kas Jauns".

Startējot vēlēšanās no paša dibinātas partijas, Sandim Ģirģenam iespējas atgriezties aktīvajā politikā vairs neradās, tāpēc tagad viņš strādā kā zvērināts advokāts un audzina dēlu Frančesko, taču par jaunas ģimenes veidošanu vēl nedomājot. Ar dēla māti Ģirģens nav kopā jau sen.

Kā raksta "Kas Jauns", pašmāju politikas kuluāros mēļojot, ka jau ilgāku laiku viņa dzīvē uzradusies jauna sieviete – attiecības ar viņu Ģirģens gan neafišē, taču īpaši arī neslēpjoties. Saskaņā ar žurnāla rīcībā esošo informāciju, Ģirģena jaunā draudzene ir Katrīna Valtere, bijušā basketbolista Sanda Valtera pirmā sieva, ar kuru viņam ir kopīga, nu jau pieaugusi meita.

Ģirģens ar Valteri publiskus pasākumus kopā neapmeklē, taču Rīgas centrā bijuši mainīti vairākkārt. Vaicāts par jaunajām attiecībām, eksministrs nedz noliedz, nedz apstiprina, ka būtu kopā ar Valteri.

Katrīna Valtere savulaik bija regulāra saviesīgo pasākumu apmeklētāja un viena no slavenajām Rīgas ballīšu lauvām līdzās citām tikpat izskatīgām jaunietēm. Laulība ar Sandi Valteru izjuka, un Katrīna draudzējās ar citiem slaveniem puišiem. No tabloīdu lapām viņa pazuda brīdī, kad satuvinājās ar liepājnieku Kasparu Poņemecki un pārcēlās uz Liepāju. Abiem ir nepilnus astoņus gadus vecs dēls Kristofers.

Sandis Valters nu jau ilgāku laiku dzīvo ASV, kur audzina bērnus no attiecībām ar modeli Elīzu Kaurāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!