Foto: Publicitātes foto
26. aprīlī Liepājā, koncerzālē "Lielais dzintars" pirmo reizi notiks sporta entuziastu un profesionāļu konference "Sports VAR", kas pulcēs kopskaitā 1000 sporta trenerus, skolotājus, menedžmenta pārstāvjus kā arī pašus sportistus.

Kā informē rīkotāji, dalībniekiem būs iespēja izzināt jaunākās tendences sportā, tā menedžmentā un motivācijas vairošanā no 15 Latvijas un pasaules ievērību guvušiem sporta jomas pārstāvjiem.

Kā lektori uzstāsies sporta jomas pārstāvji, personiskās izaugsmes treneri un sportisti, to vidū Jānis Lūsis (latviešu šķēpmešanas leģenda, olimpiskais čempions), Raimonds Strokšs ("RA Events" direktors), Anatolijs Kreipāns (sporta žurnālists), Aigars Nords ("Tet" Rīgas maratona direktors), Jānis Ozols (Latvijas bobsleja izlases fiziskās sagatavotības treneris), Madars Apse ("Red Bull" komandas skeitbordists, nominēts pasaules gada skeitera balvai), Raimonds Elbakjans (ielu sporta un kultūras kustības "Ghetto Games" dibinātājs) un citi.

Konferencē dalībnieki būs aicināti iepazīt jaunas iespējas un praktiski pielietojamas metodes jauno talantu attīstībai, motivācijai, sporta organizāciju un pasākumu veidošanai, kā arī sporta profesionāļu pašizaugsmei un pilnveidei. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka dalībniekiem būs iespēja saņemt apliecību par sporta speciālistu profesionālās pilveides apguvi 8 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

Konferences organizatori skaidro kā tapusi ideja par sporta konferences organizēšanu Liepājā: "Sports šodien nav tikai talants, bet gan efektīva sadarbība, spēja pieņemt izaicinājumus un iedvesmot sasniegumiem kopējā komandas darbā. Liepāja jau izsenis tiek dēvēta par sportistu pilsētu, to pierāda ne vien liepājnieku panākumi pasaules klases sportā, bet arī straujā sporta infrastruktūras attīstība pilsētā, tāpēc ir tikai likumsakarīgi, ka arī Liepāja ir piemērotākā vieta sporta konferences rīkošanai."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!