Sporta kluba "Liepājas metalurgs" futbola komandas pirmais papildinājums šajā spēlētāju pāreju periodā ir Latvijas izlases un Maskavas "Spartak" pussargs Andrejs Rubins. Rubins uz "Liepājas metalurgu" ir izīrēts līdz šā gada 30. novembrim, informē SK "Liepājas metalurgs" oficiālā interneta mājas lapa.
"Liepājas metalurga" galvenais treneris Benjamins Zelkēvičs Rubina ierašanos komentēja šādi: "Šāda līmeņa spēlētājs mūsu komandā vajadzīgs bija jau sen. Uzskatu, ka viņš ir ļoti labs papildinājums mūsu komandai. Kad varēsiet redzēt viņu laukumā? Ceru, ka pēc iespējas ātrāk. Taču reāli tas varētu būt pēc mūsu atbildes spēles Brestā."

Andrejs Rubins Latvijas izlases sastāvā ir aizvadījis 86 spēles, kurās guvis 8 vārtus. Viņš ir arī piedalījies Eiropas čempionāta finālturnīrā 2004. gadā Portugālē. Savā līdzšinējā karjerā Andrejs Rubins ir spēlējis Zviedrijas "Osters IF", Rīgas FC "Skonto", Anglijas "Crystal Palace", kā arī Krievijas premjerlīgas klubos Maskavas "Spartak" un Jaroslavļas "Šiņņik".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!