Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Jauktās cīņu mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors no Īrijas sava sociālā tīkla "Twitter" profilā paziņojis par savas MMA karjeras beigām.

"Esmu nolēmis beigt karjeru sporta veidā, ko formāli pazīst kā jaukto cīņu mākslu. Vēlu veiksmi savem līdzšinējiem kolēģiem karjeras turpinājumā. Es tagad pievienojos saviem bijušajiem kolēģiem, kuri jau beiguši karjeru," rakstīja Makgregors.

Tiesa, Makgregors 2016. gadā izcēlās ar nepatiesu paziņojumu par karjeras beigām, tāpēc nav pārliecības par to, vai šis paziņojums ir patiess.

Makgregors savu slavu iemantoja cīņu šovā "Ultimate Fighting Championship" (UFC), kur viņš izcīnīja 21 uzvaru un piedzīvoja četrus zaudējumus. Savu pēdējo cīņu viņš aizvadīja 2018. gada 6. oktobrī, kad zaudēja krievam Habibam Nurmagomedovam. Pēc šīs cīņas izcēlās pamatīgas nekārtības.

UFC prezidents Dana Vaits sacīja, ka Makgregora lēmums noslēgt MMA karjeru ir loģisks, jo viņš esot nopelnījis pietiekami daudz naudas un viņa viskija ražošanas bizness esot ļoti veiksmīgs. "Ja būtu viņa vietā, arī es beigtu karjeru. Viņš pamet cīņu, nevis darbu. Viskija uzņēmuma dēļ viņam būs, ko darīt, un esmu drošs, ka viņam ir arī citas lietas, ar kurām nodarboties," teica Vaits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!