Foto: Vida Press/Scanpix/LETA

Īrijas cīkstonis Konors Makgregors paziņojis, ka viņš šova "Ultimate Fighting Championship" (UFC) cīņās atgriezīsies nākamā gada 18. janvārī, paziņojis pats sportists.

Viņš vēl nenosauca savu nākamās cīņas pretinieku un norādīja, lai to jautā UFC vadībai. Viņam pašam esot vienalga, ar ko cīnīties. Zināms, ka cīņa notiks Lasvegasā.

Makgregors savu slavu iemantoja cīņu šovā "Ultimate Fighting Championship" (UFC), kur viņš izcīnīja 21 uzvaru un piedzīvoja četrus zaudējumus. Savu pēdējo cīņu viņš aizvadīja 2018. gada 6. oktobrī, kad zaudēja krievam Habibam Nurmagomedovam. Pēc šīs cīņas izcēlās pamatīgas nekārtības.

Viņš iepriekš vairākas reizes paziņojis par savas karjeras beigšanu, tomēr vienmēr savu atgriezies cīņās. Par jauktās cīņu mākslas karjeras beigšanu viņš paziņoja arī šī gada martā.

Pats Makgregors pēc šīs cīņas plāno cīnīties ar Neita Diasa un Horhes Masvidala uzvarētāju, kā arī grib revanšēties krievam Nurmagomedovam. Ja tas piepildīsies, viņi revanšu varētu aizvadīt Maskavā.

"Es šai cīņai būšu gatavs. Man nebūs traumu, man netraucēs alkohols, mani nekas neietekmēs no ārpuses, es būšu pilnībā koncentrējies," sacīja Makgregors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!