Nacionālās basketbola līgas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" vadība ir apmierināta ar skandalozā spēlētāja Denisa Rodmena fizisko kondīciju pirms viņa pirmā mača jaunās komandas sastāvā.
Trešdien 38 gadus vecais multimiljonārs, kas vielīdz labi pazīstams gan kā pieckārtējs NBA čempions un septiņkārtējs sezonas labākais atlēkušo bumbu savācējs, gan arī kā regulāros skandālos iejaukta ekscentriska personība, iekļauts "Mavericks" sastāvā spēlei Dalasā pret Sietlas "SuperSonics".

"Otrdien treniņā Rodmens parādīja, ka, lai gan pēdējo maču NBA basketbolists aizvadīja pirms desmit mēnešiem, viņš joprojām zina, kā jāspēlē", norādīja "Mavericks" treneris un ģenerālmenedžeris Dons Nelsons, piebilstot, ka, neraugoties uz solīdo gadu nastu, veterāns var paveikt to, kā dēļ arī ticis nolīgts - cīnīties aizsardzībā un savākt atlēkušās bumbas.

Paredzams, ka pirmajā cīņā Dalasas kluba formas tērpā Rodmens varētu spēlēt aptuveni 15 minūtes.

"Tā būs lieliska iespēja iepriecināt vietējo publiku un teicama iespēja pierādīt, ka, vērtējot mani, daudzi ir kļūdījušies," gaidāmo spēli pret "SuperSonics" vērtēja pats sportists, kas dzimis un audzis Dalasā.

Uz jautājumu, vai gaidāmās debijas dēļ šobrīd blondais basketbolists neizjūt pret sevi vērstu spiedienu, tetovējumiem klātais "sliktais zēns" attrauca: "Es zinu kas ir spiediens, un esmu pie tā pieradis. Kā nekā reiz biju precējies."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!