Latvijas handbolists Dainis Krištopāns trešdien Parīzē guva trīs vārtus un palīdzēja Parīzes "Saint-Germain" (PSG) svinēt uzvaru Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgas mačā.

Parīzieši savā laukumā ar rezultātu 37:35 (19:24) guva panākumu pār Ungārijas komandu Vespremas "Telekom".

Krištopāns guva trīs vārtus četros metienos.

Šo maču klātienē vēroja PSG futbola komandas zvaigzne un 2018. gada Pasaules kausa ieguvējs Kilians Mbapē.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar septiņiem vārtiem bija Elohims Prandi, bet vēl sešus vārtus pievienoja Dominiks Matē. Viesu komandā ar astoņiem precīziem metieniem izcēlās Dragans Pešmalbeks.

Parīzieši ar izcīnītiem 24 punktiem 14 mačos A grupā ieņēma pirmo vietu un jau ir nodrošinājuši vietu ceturtdaļfinālā.

A grupā bez PSG spēlē arī Ungārijas komanda Vespremas "Telekom", Gudmes GOG no Dānijas, "Porto" no Portugāles, Bukarestes "Dinamo", Polijas vienība Plockas "Wisla", Horvātijas vienība "Zagreb" un Vācijas "Magdeburg".

Čempionu līgā 16 komandas sadalītas divās grupās pa astoņām katrā, komandām aizvadot divu apļu turnīru. Grupu pirmo divu vietu ieguvējas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet trešās līdz sestās pozīcijas ieguvējas spēkosies astotdaļfinālā.

Krištopāns ar PSG iepriekšējā sezonā Čempionu līgā tika līdz ceturtdaļfinālam, bet par uzvarētāju kļuva "Barcelona", kas pēcspēles metienos pieveica Polijas klubu Kelces "Vive".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!