ASV bokseris Eliots Seimūrs, kurš piektdien Krievijā cīnījies pret 62 gadus veco Holivudas zvaigzni Mikiju Rūrku un otrajā raundā ar nokautu zaudējis, patiesībā ir bezpajumtnieks un viņam par zaudējumu ir samaksāts, vēsta "Daily Mail".

Pēc medija rīcībā esošās informācijas, Seimūrs ir klaidonis, kurš trenējies vienā sporta zālē ar Rūrku. Viņam esot likts braukt uz Krieviju, lai zaudētu. No pēdējām desmit cīņām Seimūrs ir zaudējis deviņās.

Atsaucoties uz Seimūra ģimenei tuvu avotu, izdevums vēsta, ka arī šāds zaudējums bokserim ir uzvara, jo viņš esot izmisis un tā viņam esot "ideāla situācija", lai liktu par sevi runāt pasaulei.

"Vairāki Rūrka sitieni bija acīmredzami sisti ne pēc noteikumiem. Viņa noslēdzošais sitiens noguldīja Seimūru uz grīdas, un 29 gadus vecais bokseris tā arī palika četrrāpus, līdz tiesnesis neapturēja cīņu. Krievijas tribīnes skandēja "Miša", kas ir saīsinājums no vārda Mihails, par godu Rūrkam," cīņas noslēgumu apraksta AP.

Pēc cīņas raidsabiedrībai BBC Rūrks atzina, ka ir priecīgs atkal atgriezties ringā, un par šo iespēju pateicās Dievam. Viņš atteicās komentēt, kāpēc ir nolēmis iziet ringā, taču Krievijas televīzijai norādījis, ka bokss viņam "palīdz glābties no sevis paša".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!