Aiz muguras vēl viena nedēļa, kas izvērtās interesanta arī mums – pamatīgu interesi izsauca gan raksts par Rebekas Kohas karjeras beigu precedenta racionālo, ne emocionālo pusi, kā arī Armanda Pučes skatījums uz Rīgas "Dinamo" kluba šās vasaras "vingrojumiem". Prieks par arvien augošo lasītāju pulku – mums tā ir motivācija censties un iedrošinājums turpināt iesākto!

Baltkrievu atmoda un hokejs: kas notiks ar pasaules čempionātu?

Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Tā bija kļūda jau no paša sākuma, saka Kirovs. Taču nauda nesmird, piebilst Sandis Riekstiņš. Tā būtu mana pēdējā iespēja, tikmēr nopūšas Kaspars Daugaviņš... Premjers Krišjānis Kariņš skaidri definējis Latvijas politisko nostāju, kas attiecas uz nākamā gada pasaules hokeja čempionāta iespējamo rīkošanu kopā ar Baltkrieviju, proti – pašreizējos apstākļos tas nebūtu iespējams. Kā mums būtu jārīkojas dažādu scenāriju gadījumā un kādas tam būtu sekas – mūsu pieci jautājumi pieciem šajos notikumos no ļoti dažādām pusēm iesaistītiem cilvēkiem.

Lasīt vairāk

Projekts Koha. Sausais atlikums, atmetot emocijas

Foto: Dmitrijs Suļžics/F64

Privātās dzīves fons, reliģijas maiņa – svarcēlājai Rebekai Kohai paziņojot par lēmumu likt punktu aktīvā sporta gaitām, tieši intrigu un cilvēcisku ziņkāri rosinošie akcenti bija tie, kas absorbēja visu sabiedrības uzmanību. Mēs mēģinājām parakt dziļāk.

Lasīt vairāk

Armands Puče: Šprotes eļļā - maksā krievi, spēlē fašisti

Foto: Dmitrijs Suļžics/F64

"Projekts, ko politologi sauc par maigo varu, filologi – par komandu, arheologi – par padomju laiku artefaktu, bet venerologi par neizskaidrojamu transmisīvu parādību, kam nav nekāda sakara ar ideoloģisko pārliecību..." Armands Puče vētī Rīgas "Dinamo" 2020. gada vasaru.

Lasīt vairāk

Vēl aizvadītajā nedēļā Raimonds Rudzāts skaidroja, kam drīzāk būtu jāpievērš uzmanība ministres Ilgas Šuplinskas intervijā, kurā viņa izrādīja savu daudziem asinis uzkarsējušo personisko vienaldzību par sporta karali futbolu, savukārt Jānis Freimanis pastāstīja Latvijas sporta medijos līdz šim veiksmīgi noslēpušos stāstu par aktiera Jāņa Jarāna māsīcu Ilonu, kura 1982. gadā triumfēja pasaules čempionātā... akrobātikā.

Kas gaidāms MVP?

Nākamajā nedēļā papētīsim drūmos noslēpumus, ko glabā Latvijā tik populārie renes sporta veidi – un šī tēma būs arī "MVPod" podkāsta otrajā epizodē, kurā viesosies ļoti prominents ciemiņš. Tāpat turpināsim vēsturisko rakstu sēriju par izcilākajām Latvijas komandām, aprunāsimies ar vienu no spicākajiem leģionāriem Latvijas klubu basketbola vēsturē, kā arī pastāstīsim, kā nokļuvām un ko redzējām jaunas sporta filmas uzņemšanas laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!