Viņa pārtrauca savu sporta karjeru, aizgāja no sava ilglaicīgā partnera, pārcēlās uz dzīvi citā valstī un tagad vēlas mainīt vārdu. Stefānijai Grāfai ir apnicis, ka viņu sauc par "Štefiju".
Slavenajai vācu tenisistei, kura savas karjeras laikā izcīnījusi uzvaras 22 turnīros un 378 nedēļas atradusies pasaules pirmās raketes godā, vairs nejūtas kā "Štefija" un labāk gribētu, lai viņu sauc par Stefāniju.

"Šis vārds man patīk labāk," viņa teica intervijā vācu laikrakstam "Handelsblatt".

31 gadu vecā Grāfa informēja, ka savu kompāniju "Steffi Graf Sport GmbH" jau pārdēvējusi par "Stafanie Graf Marketing GmbH & Co KG". Firma atrodas Manheimā un tajā strādā četri cilvēki.

"Mana kompānija vairāk darbosies mārketingā nekā sportā," teica Grāfa. "Protams, mēs vairāk runājam par atpazīstamību, jo mani daudz vairāk zina kā Štefiju. Taču es izlēmu par labu Stefānijai."

Grāfas oficiālā mājas lapa internetā būs pieejama ar abām adresēm: www.steffi-graf.de un www.stefanie-graf.de, taču pašā mājas lapā ir minēts tikai Stefānijas vārds.

Septiņkārtējā Vimbldonas uzvarētāja no profesionālā tenisa aizgāja 1999. gadā pēc uzvaras Francijas atklātajā tenisa čempionātā. Neilgi pēc tam viņa izšķīrās ar savu ilggadējo partneri un uzsāka attiecības ar amerikāņu tenisistu Andrē Agasi.

"Man patīk ciemoties Vācijā," viņa saka. "Te ir manas saknes. Arī cilvēku par mani joprojām šeit ir vislabāk informēti, taču es gatavojos pārcelties uz savu jauno māju Sanfrancisko."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!