Tenisistes Martinas Hingisas draugs Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēlējošais čehs Pavels Kubina uzskata, ka ar viņa palīdzību pasaules rangu tabulas līdere gūs jaunas uzvaras, tostarp arī nākamajā "Grand Slam" turnīrā - Francijas atklātājā čempionātā.
Kubina, kas nospēlējis 129 spēles NHL kluba Tampabejas "Lightning" sastāvā, jau kādu laiku tiekas ar Čehoslovākijā dzimušo Šveices raketes meistari.

Čehu hokejists nācis pasaulē ciemā, kas ir tikai pāris kilometrus no deviņpadsmitgadīgās tenisistes dzimtajām vietām, bet nule kā Kubina iegādājies māju Floridā, tikai pāris kilometrus no savas jaunās kaimiņienes Hingisas.

"Pirmo reizi mēs satikāmies pagājušajā gadā hokeja spēlē, bet tagad bieži vien ejam uz kino, parasti gan vēlu vakaros, lai nepievērstu lieku uzmanību, kas ir tik traucējoša", atzina 22 gadus vecais hokejists, kurš ir sajūsmā arī par savas draudzenes mātes Melānijas attieksmi.

"Viņa [Melānija Hingisa] manu parādīšanos uzņēma lieliski. Ja viss virzīsies kā paredzēts, gribētu viņu šovasar iepazīstināt ar saviem vecākiem," savus nākotnes plānus atklāja tenisa zvaigznes sirdsdraugs.

Tomēr līdztekus romantiskajām jūtām Kubina sola Martinai atbalstu arī tenisa kortos. Sportists gatavojas doties uz Parīzi, lai ar savu klātbūtni palīdzētu Hingisai izcīnīt sesto "Grand Slam" uzvaru.

Līdz šim Francijas atklātais čempionāts ir vienīgais "Grand Slam" turnīrs, kurā slavenajai tenisistei līdz šim tā arī nav izdevies uzvarēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!