Foto: stock.xchng
No boksa mačā gūtiem savainojumiem 25 gadu vecumā miris skotu bokseris Maiks Tauels, vēsta aģentūra "Associated Press".

Tauelss, kurš pirms ceturtdienas cīņas Glāzgovā ar Deilu Evansu bija nesakauts, uz ringa dēļiem otro reizi saļima piektajā raundā. No ringa Tauelss tika aiznests uz nestuvēm.

Kā skotu boksera nāves iemesls minēta spēcīga asiņošana un smadzeņu tūska. Tauelss bojā gāja piektdienas naktī, 12 stundas pēc tam, kad slimnīcā no viņa tika atslēgtas dzīvību uzturošās iekārtas.

Tauelss bija viens no britu čempionu jostas pusvidējā svarā pretendentiem – viņš profesionālās karjeras laikā bija nesakauts, izcīnījis 11 uzvaras un vienu reizi maču noslēdzis neizšķirti.

Boksera pārstāve vēstīja, ka vairāku nedēļu garumā pirms cīņas 25 gadus vecais bokseris sūdzējies par migrēnu, bet skaidrojis to ar stresu.

Tauelsa pretinieks ceturtdienas mačā vēl nav komentējis viņa nāvi. Taču pēc viņam piešķirtās uzvaras norādīja, ka Tauelss ir īsts cīnītājs. "Es nekad nevēlos redzēt, ka manu pretinieku no ringa aiznes uz nestuvēm. Kurš gan gribētu ko tādu redzēt? Viņa ģimenei tas bija ļoti grūti un es izsaku viņiem līdzjūtību," pēc mača teica Evans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!