Sevišķi īpašs šis čempionāts būs ar to, ka galda hokejs Latvijā beidzot ir atzīts par sporta veidu un tādējādi jau sen esošajai Latvijas GHF ir apstiprinātas tiesības uz čempionāta rīkošanu, informēja čempionāta rīkotāji.

Čempionu tituli tiks izcīnīti 4 nominācijās:

1. OPEN klasē (kopējā konkurence)
2. Junioriem (1988. g. dzimušie un vēlāk)
3. Senioriem (1966. g. dzimušie un agrāk)
4. Sievietēm

Senioru un sieviešu čempioni un pārējo vietu ieguvēji tiks noskaidroti atsevišķi sacenšoties savās nominācijās. Junioru vietu sadalījumā tiks ņemti vērā pēc OPEN rezultātiem (junioru vecuma dalībnieku īpatsvars ir vairāk par 50%).

Uzvarētāji visās nominācijās saņems medaļas, pirmo sešu vietu ieguvēji diplomus, bet uzvarētājs OPEN klasē saņems čempionu kausu. Nobeiguma daļā notiks loterija, kurā galvenā balva būs jauns galda hokejs. Katram sacensību dalībniekiem par brīvu pienāksies uzlīme ar Latvijas čempionāta logo. Pēc kvalifikācijas kārtas dalībnieki par brīvu varēs padzerties kafiju un izmantot zviedru galdu.

Čempionāta atklāšanā uzstāsies volejbola kluba "SK Rīga/LU/Inčukalns" karsējmeitenes, kas uzmundrinās spēlētājus pirms lielajām cīņām.

Līdz šim par Latvijas čempionu nevienam nav izdevies kļūt divreiz. Vai atkal būs jauns čempions? Lai to uzzinātu, 2006.gada 20.maijā dodamies uz Inčukalnu un noskaidrojam to klātienē. Bet pirms tam neaizmirstiet piereģistrēties Latvijas čempionāta mājas lapā www.lch2006.times.lv .

Aicināts piedalīties un salīdzināt spēkus ar Latvijas labākajiem galda hokeja spēlētājiem 2006. gada Latvijas čempionātā tiek ikviens.

Latvijas čempionātam par godu ir izveidota speciāla mājaslapa www.lch2006.times.lv . Tajā ir iespējams rast atbildes uz jebkuru sev interesējošu jautājumu, bet ja rodas jauni, tad raksti uz incukalnaghk@gmail.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!