Foto: AFP/Scanpix/LETA
Krievijas jaukto cīņas mākslu (MMA) čempions Habibs Nurmagomedovs cīņu ar slaveno amerikāņu bokseri Floidu Meivezeru piedāvā aizvadīt "Lužņiku" stadionā Maskavā un 100 tūkstošu skatītāju klātbūtnē.

Kā ziņojām, pēc uzvaras pār īru Konoru Makgregoru Lasvegasā un UFC čempiona titula iegūšanas Nurmagomedovs izaicināja Meivezeru un amerikāņu bokseris šai cīņai piekrita, aicinot dagestāņu sportistu atkal uz Lasvegasu.

"Šodien notika tikšanās ar Krievijas Boksa federācijas ģenerālsekretāru Umaru Kremļovu. Apspriedām cīņu ar Meivezeru. Gribam, lai tā notiktu Maskavā, leģendārajā "Lužņiku" arēnā. Esam pārliecināti, ka savāksim 100 tūkstošus skatītāju, kā arī uzrādīsim jaunu pasaules rekordu televīzijas translāciju tiesību pārdošanā. (..) Jautājums maniem līdzjutējiem: jūs man ticat? Jebšu arī uzskatāt, ka ka viņš boksā mani "izslēgs"?" savā "Instagram" kontā ierakstījis Nurmagomedovs.

Floids Meivezers 2017. gadā tikās ar Makgregoru, aizvadot cīņu pēc boksa noteikumiem, un 10. raundā uzvarēja ar tehnisko nokautu.

View this post on Instagram

Сегодня состоялась встреча с генеральным секретарём Федерации бокса России @umar_kremlev Обсудили бой с Мэйвезером. Хотим, чтобы бой прошёл в Москве на легендарной арене Лужники.Уверены,что соберём 100 тыс зрителей,а также установим мировой рекорд по продаже платных трансляций. А,самое важное,в углу будет мой Отец, в Москву виза ведь не нужна. А так вопрос к моим болельщикам: вы в меня верите? Или тоже считаете, что он меня вырубит по боксу?😁 #толькоВперёд #победатолькоотВсевышнего

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Oct 23, 2018 at 4:02am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!