Šovakar "SynotTip" handbola virslīgas pusfināla sērijā otrajā spēlē uzvaru izcīnīja handbola klubs "Ogre", kas savās mājās pārspēja "Celtnieks Rīga" handbolistus ar rezultātu 39:31. Arī pirmajā pusfināla sērijas spēlē uzvaru ar minimālu vārtu pārsvaru izcīnīja Ogres spēlētāji, līdz ar to viņi nokļūst finālā, lai stātos pretī komandai Dobeles "Tenax". Savukārt "Celtnieks Rīga" cīnīsies par bronzas medaļām ar sporta klubu "Latgols".

Jau spēles sākumā ogrēniešiem izdevās nonākt vadībā un pēc aizvadītām 10 minūtēm viņi bija iekrājuši trīs vārtu pārsvaru (7:4). Tomēr pirmā puslaika 22. minūtē “Celtnieks Rīga” spēlētājiem atkal izdevās izlīdzināt rezultātu (11:11) un pat izvirzīties vadībā ar diviem vārtiem, taču līdz puslaika beigām atkal rezultāts bija neizšķirts (16:16).

Otrais pulaiks iesākās pavisam bēdīgi “Celtnieks Rīga” handbolistiem - pēc aizvadītām 15 minūtēm, atgriežoties no pārtraukuma, viņiem izdevās gūt tikai četrus vārtus, savukārt Ogres handbolisti tikmēr vārtos raidīja jau 11 bumbas, kas viņiem deva septiņu vārtu pārsvaru.

Šajā brīdī arī izšķīrās spēles liktenis, un “Celtnieks Rīga” handbolistiem zaudēto vairs neizdevās atgūt. Spēle noslēdzās ar astoņu vārtu pārsvaru handbola kluba “Ogre” labā (39:31).

Rezultatīvākie spēlētāji “Ogre” rindās bija Renāts Hovratovičs, kurš guva astoņus vārtus, bet Toms Lielais un Vjačeslavs Rutka bija precīzi septiņas reizes. Savukārt “Celtnieks Rīga” sastāvā izcēlās Aliaksei Haisa, kurš guva 10 vārtus, bet Aliaksandr Patcykailik un Arturs Kļaviņš guva pa septiņiem vārtiem.

Šī bija otrā sērijas spēle, līdz ar to “Ogre” izcīnīja ceļazīmi uz SynotTip handbola virslīgas finālu, kurā viņiem būs jātiekas ar Dobeles “Tenax” handbolistiem, bet par bronzas medaļām “Celtnieks Rīga” cīnīsies ar sporta kluba “Latgols Ludza” handbolistiem, kuri pusfinālā piekāpās dobelniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!