Foto: LETA

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta izveidota komisija arī 2020. gadā ir lēmusi par naudas balvu piešķiršanu Rīgas sportistiem un treneriem, atzīmējot augstus sasniegumus sportā, ziņo Rīgas dome.

Šogad naudas apbalvojumu saņems 24 galvaspilsētas sportisti, kā arī treneri un sportistu apkalpojošā personāla pārstāvji saskaņā ar noteikumiem "Kārtība, kādā piešķir naudas balvu Rīgas sportistiem par izciliem sasniegumiem sportā".

Balvas piešķir, lai izteiktu atzinību un apbalvotu labākos Rīgas sportistus, kā arī lai veicinātu izcilu sportistu sasniegumu atpazīstamību sabiedrībā.

Atzinību izpelnījušies Aigars Apinis (para vieglatlētika), Aleksejs Zarudņevs (džudo), Alita Popova (karatē), Anna Prisjažņuka (biljards), Artjoms Jermolajevs (karatē), Baiba Eglīte (3x3 basketbols), Diāna Dadzīte (para vieglatlētika), Edgars Točs (pludmales volejbols), Edvīns Rodevičs (sporta vingrošana), Emīls Gerkens (džudo), Germans Grigorjevs (sambo), Jeļena Česnakova (dambrete), Jevgeņijs Borodavko (džudo), Leons Gaiduks (karatē), Marijeta Tarabina (ušu), Māris Grēniņš (para vieglatlētika), Mārtiņš Pļaviņš (pludmales volejbols), Miks Zvejnieks (skrituļslaloms), Reinis Porozovs (kikbokss), Romans Vlasenko (ušu), Samanta Balode ("fit model"), Una Dolgiļēviča (džudo), Viktors Reško (sambo) un Vita Matīse (burāšana).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!