Foto: DELFI

Par Jūrmalas Gada sportistiem 2012.gadā atzīti vieglatlēte Laura Ikauniece un pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs, kuri sasniedza augstus rezultātus Londonas Olimpiskajās spēlēs un lieliski pārstāvēja ne tikai Jūrmalu, bet arī visu Latviju, portālu "Delfi" informēja pasākuma rīkotāji.

Lauru Ikaunieci pirms diviem gadiem Jūrmala sumināja kā Gada uzlecošo zvaigzni, bet Gada sportistes titulu meitene iegūst jau otro gadu pēc kārtas.

Par Gada sporta senioru Jūrmalā jau otro gadu pēc kārtas atzīta airētāja un peldētāja Sandra Gosa, par Gada uzlecošo zvaigzni – pludmales volejboliste un vieglatlēte Tīna Graudiņa, par Gada paraugu Jūrmalas sportā – basketbolists, "Jūrmala/Fēnikss" komandas kapteinis Atis Ozols, par Gada sporta notikumu – Pasaules čempionāts ziemas peldēšanā, par Gada komandu – basketbola kluba "Jūrmala" basketbola komanda "Jūrmala/Fēnikss".

Par Gada populārāko sporta veidu Jūrmalā atzīta peldēšana, par Gada sporta klubu – senioru sporta biedrība "Jūrmala", par Gada sporta skolotāju – sākumskolas "Atvase" sporta skolotājs Kaspars Krauksts un par Gada treneri – vieglatlētes, Gada sportistes Lauras Ikaunieces treneris, Gada uzlecošās zvaigznes Tīnas Graudiņas treneris Andis Austrups. Balva par Mūža ieguldījumu Jūrmalas sporta attīstībā piešķirta ilggadīgajam Pumpuru vidusskolas skolotājam un handbola trenerim Rūdolfam Melleram. Viņš visu mūžu strādājis Jūrmalā par sporta skolotāju un handbola treneri.

Sarīkojums, kurā Jūrmalas pilsētas pašvaldība godina savus labākos sportistus notiek jau 14. reizi. Pagājušajā gadā par labākajiem sportistiem tika atzīti vieglatlēte Laura Ikauniece un basketbolists Mārtiņš Meiers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!