Latvijas handbola izlases spēlētāja Jāņa Pavloviča pārstāvētais Norvēģijas handbola klubs "Sandefjord" trešdien piedzīvoja 11. zaudējumu šajā sezonā, aizvadot regulāro sezonu Norvēģijas spēcīgākajā handbola līgā. "Sandefjord" šoreiz atzina "Drammen" pārākumu un ar rezultātu 28:36 piedzīvoja zaudējumu, ziņo Latvijas Handbola federācija (LHF).

Pirmo puslaiku abas komandas spēlēja ļoti līdzīgi un nevienu brīdī nevienai komandai neizdevās atrāviens. Par to liecina arī pirmā puslaika rezultāts – 15:15.

Arī otrais puslaiks sākās ar līdzvērtīgu spēli, tomēr pēc aizvadītām desmit minūtēm spēles situācija sāka mainīties – vadībā izvirzījās "Drammen" spēlētāji. Lai gan atrāviens nebija liels, tomēr viesiem izdevās to noturēt un salauzt "Sandefjord" spēli, līdz ar to mača beigās uzvarot ar visai pārliecinošu rezultātu – 36:28.

Jānis Pavlovičs, atskatoties uz šo spēli, saka: "No spēlētajām 35 spēles minūtēm ne reizi neizmetu pa vārtiem. Vienīgā reize, kad izdarīju metienu, bija 7 metru soda metiens, tomēr arī to neizdevās realizēt. Nezinu, kas bija noticis. Nesanāca pa vārtiem uzmest, nesaņēmu nevienu piespēli."

"Vispār spēlējām līdzīgi, tomēr pie četru vārtu deficīta sākām spēlēt septiņi pret seši, tā laikam bija kļūda. Vispār spēli aizvadījām līdzīgi, tomēr ar šo vairākumu nevis pievilkām rezultātu, bet gluži pretēji – pretinieks sameta bumbu tukšos vārtos", par beigu rezultāta lielo starpību komentē Pavlovičs.

Jānis Pavlovičs arī atzīmējās spēles statistikā ar vienu divu minūšu noraidījumu: "Jā, dabūju divas minūtes. Pāris "veiksmīgas" epizodes aizsardzībā, un tas arī viss. Vispār kopumā esmu vīlies gan sevī, gan komandā. Komandas biedri ir talantīgi, bet spēlē pieļāvām iesācēju kļūdas, jo nav pieredzes."

"Sandefjord" kopumā pēc aizvadītām 13 spēlēm ierindojas Norvēģijas spēcīgākās handbola līgas regulārā čempionāta pēdējā vietā ar kopumā zaudētām 11 spēlēm, vienu neizšķirtu un vienu uzvaru, tādējādi nopelnot trīs kopvērtējuma punktus.

Nākamo spēli Jāņa Pavloviča pārstāvētais klubs "Sandefjord" aizvadīs 29. novembrī, izbraukumā tiekoties ar "OIF Arendal Elite" vienību, kas šobrīd ierindojas turnīra otrajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!