Foto: Publicitātes foto
Trešdien, 19. decembrī, pasākumā "Rīgas Sporta laureāts 2012" tika noskaidroti un sumināti galvaspilsētas labākie sportisti, treneri, sporta komandas, nosaukts gada sporta notikums Rīgā, kā arī pasniegta nominācija "Par mūža ieguldījumu sportā".

Par 2012. gada Rīgas labāko sportistu atzīts pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš, bet Rīgas labākā sportiste šogad ir modernās pieccīņas sportiste Jeļena Rubļevska. Savukārt labākais paralimpiskais sportists Rīgā ir Aigars Apinis. Gada labākais treneris Rīgā ir Aigars Birzulis, kas ir arī Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļas pludmales volejbolā ieguvēju Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa treneris.

Rīgas labākā ekipāža 2012. gadā ir smaiļotāji Krists Straume un Aleksejs Rumjancevs, bet labākā komanda – volejbola klubs "Lāse-R". Par šī gada sporta notikumu Nr. 1 Rīgā atzīts "Nordea Rīgas maratons".

2012. gada "Uzlecošā zvaigzne" Rīgas sporta debesīs ir modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs. Savukārt nomināciju "Par mūža ieguldījumu sportā" saņēma Rīgas Vingrošanas skolas ilggadējs treneris Aleksandrs Dobroseļskis.

Konkursu "Rīgas Sporta laureāts 2012" organizēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, lai izvērtētu un apbalvotu labākos galvaspilsētas sportistus, trenerus, sporta darbiniekus par augstiem sasniegumiem un teicamiem rezultātiem sportā, kā arī par ieguldījumu sportiska dzīves veida popularizēšanā un veicināšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!