Foto: F64
"Poliurs"/"Ozolnieki" volejbolisti trešdien Latvijas čempionāta pusfināla izšķirošajā spēlē pārspēja "Biolars"/"Jelgava" komandu, iekļūstot finālā, kur tiksies ar RTU/"Robežsardze" komandu.

Sērijas piektajā spēlē Ozolnieku klubs svinēja panākumu ar 3-0 (25:22, 25:21, 25:23), bet visā sērijā bija pārāks ar 3-2.

Uzvarētājiem Armands Āboliņš guva 18, Ansis Medenis 11, bet Andis Cimoška desmit punktus.

Savukārt Jelgavas vienībā Kārlis Pauls Levinskis izcēlās ar 16, bet Aleksandrs Kudrjašovs ar 15 punktiem.

Sērijas pirmajos divos mačos abi pretinieki uzvarēja savās mājās, bet nākamajās trīs spēlēs triumfēja tā komanda, kura spēlēja viesos. Jau ziņots, ka svētdien sērijas ceturtajā cīņā "Biolars"/"Jelgava" uzvarēja ar 3-0.

Jau ziņots, ka otrā pusfināla sērijā RTU/"Robežsardze" ar 3-0 pieveica "Daugavpils Universitāti" (DU).

Pirms tam ceturtdaļfinālā DU ar 2-1 uzveica Jēkabpils "Lūšus", bet "Poliurs"/"Ozolnieki" ar 2-0 pārspēja ASK/"Kuldīga" vienību. Savukārt RTU/"Robežsardze" un "Biolars"/"Jelgava" kā divas labākās Latvijas komandas Baltijas līgas regulārajā čempionātā pusfinālam kvalificējās automātiski.

Pērn Latvijas čempionātā otro gadu pēc kārtas triumfēja RTU/"Robežsardze" komanda, kas finālsērijā ar 3-0 uzveica "Biolars"/"Jelgava".

Martā "Biolars"/"Jelgava" spēlēja Baltijas līgas finālā, kļūstot par pirmo Latvijas komandu kopš 2007.gada, kas ko tādu paveikusi. Tiesa, titula mačā jelgavnieki trijos setos piekāpās "Parnu" volejbolistiem. Savukārt bronzu Baltijas līgā ieguva "Poliurs"/"Ozolnieki".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!