Foto: AFP/Scanpix
Pēc aizvadītā mača sestdien starp diviem Igaunijas handbola klubiem -"HC Kehra/Horizon Pulp&Paper" ("Kehra") un Polvas "Serviti" - Baltijas handbola līgā vadībā izvirzījusies komanda Polvas "Serviti". Tā šajā mačā komandu "Kehra" pārspēja ar rezultātu 25:22, portālu "Delfi" informēja Latvijas Handbola federācijā.

Līdz šim lielāko sezonas daļu vadībā bija Latvijas handbola klubs Dobeles "Tenax", taču pēc diviem piedzīvotiem zaudējumiem izbraukuma spēlēs Igaunijā tam neizdevās nostiprināt savas līderpozīcijas, tādējādi atstājot iespēju tuvākajiem sekotājiem to apsteigt.

Tieši komanda Polvas "Serviti" bija tuvākā sekotāja. Abām komandām pirms 28. novembra mača bija vienāds punktu skaits kopvērtējuma tabulā - katrai pa 10 punktiem, bet komandai "Tenax" bija labāka iemesto-zaudēto vārtu attiecība. Tomēr "Serviti" bija aizvadījusi vienu spēli mazāk un tasdeva iespēju izvirzīties vadībā.

Šajā nedēļas nogalē Polvas "Serviti" jāaizvada vēl viena spēle pret Igaunijas handbola klubu "Viljandi". Uzvaras gadījumā viņi būs ieguvuši 14 punktus, tādējādi izvirzoties stabilā līderpozīcijā. Tomēr jau 6. decembrī gaidāma vēl viena apvienotā Baltijas handbola līgas un "SynotTip" handbola virslīgas spēle starp komandām Dobeles "Tenax" un Rīgas "Celtnieks", kas dos iespēju dobelniekiem atgūt līderpozīcijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!