Foto: Publicitātes foto
Šo svētdien, 18. oktobrī, Rīgā risināsies ikgadējais pasaules līmeņa fitnesa sporta veidu pasākums - IFBB pasaules "Fit Model" čempionāts.

Sacensībās piedalīsies vairāk nekā 30 sportistu no deviņām Eiropas valstīm, kā arī tiks nominēta absolūtā čempione estētiski pievilcīgajā un sportiskajā "Fit Model" disciplīnā. Sportistes tradicionāli tiks vērtētas divos uznācienos - kopējā peldkostīmā un vakarkleitā, kas padara šo kategoriju īpaši pievilcīgu skatītājiem.

"Jau septīto reizi tieši Latvijas galvaspilsēta Rīga ir norises vieta pasaules līmeņa turnīram, kas ir liels gods Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijai, un apliecina tās ieguldīto darbu fitnesa sporta veidu attīstībā Latvijā un pasaulē," paziņojumā norāda Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija.

Pasaules čempiones titulu trešo reizi pēc kārtas aizstāvēs pasaulē titulētākā "Fit Model" sportiste Samanta Balode no Rīgas. Latvijas komandas sastāvā uz skatuves vēl redzēsim sekojošus sportistus: Agnese Šaburova, Linda Bērziņa, Inita Ķiršakmene, Diāna Kivacka un Arvīds Ķiršakmens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!