Skandalozais basketbolists Deniss Rodmens ceturtdien Dalasā parakstīja līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba "Mavericks". Paredzams, ka viņa debija notiks trešdien, kad Dalasā spēlēs Sietlas "Supersonics".
Septiņkārtējais NBA čempions līgumam piekrita vienīgi ar noteikumu, ka viņam tiks dotas vairākas brīvdienas, lai būtu iespēja apmeklēt Havajās notiekošo amerikāņu futbola pasākumu "Pro Bowl". "Mavericks" treneris un ģenerālmenedžeris Dons Nelsons izteica pārliecību, ka Rodmens trešdien būs ierindā.

Rodmens pašlaik personiskā trenera vadībā strādā pie sportiskās formas uzlabošanas, jo pēdējo reizi basketbolists NBA spēlē laukumā devās pirms gada, kad kopumā 23 mačos pārstāvēja Losandželosas "Lakers".

Kamēr Rodmens Honolulu vēros amerikāņu futbolu, "Mavericks" basketbolisti dosies izbraukumā, lai sacenstos ar Losandželosas "Clippers" un Vankūveras "Grizzlies".

Rodmens ne reizi vien uzsvēra, ka viņam ir ļoti svarīgi klātienē noraudzīties svarīgākajās amerikāņu futbola spēlēs. Bijušais "Bulls" un "Lakers" basketbolists bija iecerējis spēlēšanu sākt tikai pēc NBA "Zvaigžņu spēles", taču "Mavericks" vadībai izdevās vienoties par Rodmena došanos laukumā jau trešdien.

Ierodoties Dalasā, Rodmens vienmēr izvēlas "Mavericks" īpašnieka Marka Kubana viesu namu. Basketbolists gan ir spiests maksāt 3000 dolāru īri, jo NBA noteikumi aizliedz klubu īpašniekiem piedāvāt sportistiem bezmaksas pakalpojumus. Tieši tādēļ "Mavericks" rezervists Gregs Bakners par Kubana mašīnu izmantošanu maksā 15 dolāru īres maksu.

38 gadus vecajam Rodmenam tiks dotas daudz atlaides. Uz treniņiem viņš varēs ierasties uz sava motocikla, bet pirms spēlēm Rodmens ģērbtuvēs ieradīsies nedaudz vēlāk kā komandas biedri. Kubanam nekas cits neatlika kā piekrist šīm vēlmēm, jo Rodmena iesaistīšana "Mavericks" sastāvā būtiski palielinās kluba popularitāti un palīdzēs daudz sekmīgāk izpārdot biļetes uz mājas spēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!