Foto: EPA/Scanpix/LETA
"RTU Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolisti sestdien Baltijas Vīriešu volejbola līgas (BVVL) spēlē izcīnīja panākumu izbraukumā Daugavpilī.

"RTU Robežsardze"/"Jūrmala" viesos ar 3-2 (23:25, 24:26, 25:23, 26:24, 15:11) uzvarēja "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte" (Ezerzeme"/DU) volejbolistus.

Uzvarētāju vienībā, uzbrūkot ar 49% efektivitāti, 31 punktu sakrāja Matīss Gabduļins, bet vēl 15 punktus pievienoja Patriks Pinka.

Daugavpils komandā 23 punktus guva Ēriks Voroņko, kurš arī trīs reizes izcēlās blokā, kamēr ar 19 punktiem izcēlās Andris Širjakovs.

"RTU Robežsardze"/"Jūrmala" ar desmit punktiem septiņās spēlēs ir ceturtā, Jēkabpils "Lūši" piecās cīņās tikuši pie sešiem punktiem un atrodas par vienu vietu zemāk, bet Ezerzeme"/DU ar sešiem punktiem sešos mačos ir sestajā pozīcijā septiņu komandu konkurencē.

Baltijas Vīriešu volejbola līgā (BVVL) Latviju šosezon pārstāv "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un Daugavpils "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte", bet Igauniju pārstāv četras vienības - Tartu "Bigbank", Tallinas "Selver"/"TalTech", "Parnu" un Edvarta Buivida "Barrus"/"Voru".

Septiņas komandas sacenšas katra ar katru, aizvadot četru apļu turnīru. Uzvarētājvienība uzreiz iekļūs finālčetriniekā, bet pārējās komandas trijos pāros noskaidros vēl trīs finālčetrinieka dalībniekus. Ja pēc divām spēlēm rezultāts punktos būs neizšķirts, tiks spēlēts "zelta sets" līdz 15 punktiem.

Priekšroka organizēt finālčetrinieka turnīru būs pamatturnīra uzvarētājam, un izšķirošās spēles paredzētas 3. un 4.martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!