Foto: LFS
Kocēnu "Rubenes" florbolistes svētdien nodrošināja uzvaru "Elvi Florbola līgas" dāmu turnīra regulārajā čempionātā.

Latvijas čempione "Rubene" viesos ar 7:3 (2:1, 2:1, 3:1) pārspēja "Ķekavas" vienību.

Uzvarētājām ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Simona Grāpēna.

Tikmēr otro vietu pamatturnīrā nodrošināja Rīgas NND, kas viesos ar 13:2 (2:1, 5:1, 6:0) sagrāva "Ķekavas Bulldogs" vienību.

NND rindās ar diviem vārtiem un divām piespēlēm izcēlās Santa Torstere, "hat-trick" bija dānietei Nannai Mellerei Serensenai, bet 1+2 savā kontā ierakstīja Ieva Dimante.

Virslīgas kopvērtējuma ar 40 punktiem 18 mačos uzvarēja Kocēnu "Rubene", 35 punkti 17 cīņās ir NND komandai, bet 34 punkti 18 dueļos ir "Ķekavai". Savukārt 26 punkti ir tikai desmit spēles aizvadījušajai Igaunijas sieviešu izlasei, piektā ar desmit punktiem 17 spēlēs ir "Ķekavas Bulldogs", bet divi punkti ir Cēsu "Lekringam".

Ceturtdien ar NND un "Ķekavas Bulldogs" dueli noslēgsies regulārais čempionāts, bet divas dienas vēlāk sāksies jau izslēgšanas turnīrs.

Latvijas čempionātā sievietēm šajā sezonā spēlē tās pašas sešas komandas, kas iepriekšējā čempionātā, ieskaitot Igaunijas sieviešu izlasi, kas atzinusi mačus ar Latvijas spēcīgākajiem klubiem par noderīgiem.

Iepriekšējā sezonā piekto gadu pēc kārtas par valsts čempionēm kļuva Kocēnu "Rubenes" florbolistes, kuras finālā uzvarēja Rīgas NND vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!