Foto: LETA

Pie pārliecinošām uzvarām "Elvi Florbola līgas" dāmu turnīra spēlēs sestdien tika abas vadošās pašmāju vienības Kocēnu "Rubene" un Rīgas NND.

Latvijas čempione "Rubene" savā laukumā ar 12:2 (1:2, 8:0, 3:0) sagrāva "Ķekavas Bulldogs" vienību.

Uzvarētāju sastāvā ar trim vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Evita Rudzīte, kamēr trīs vārtus guva arī Simona Grāpēna. Savukārt Laura Gaugere pievienoja vienus vārtus un četras rezultatīvas piespēles.

Savukārt NND savu skatītāju priekšā ar 14:0 (4:0, 7:0, 3:0) pieveica Cēsu "Lekringu". Mājiniecēm ar trim vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Santa Torstere, kamēr "hat-trick" pievienoja Māra Stapkēviča.

Virslīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 37 punktiem 17 mačos ir Kocēnu "Rubene", 34 punkti ir "Ķekavai", bet trešo pozīciju ar 32 punktiem 16 cīņās ieņem Rīgas NND. Savukārt 26 punkti ir tikai desmit spēles aizvadījušajai Igaunijas sieviešu izlasei, piektā ar desmit punktiem 16 spēlēs ir "Ķekavas Bulldogs", bet divi punkti ir Cēsu "Lekringam".

Latvijas čempionātā sievietēm šajā sezonā spēlē tās pašas sešas komandas, kas iepriekšējā čempionātā, ieskaitot Igaunijas sieviešu izlasi, kas atzinusi mačus ar Latvijas spēcīgākajiem klubiem par noderīgiem.

Iepriekšējā sezonā piekto gadu pēc kārtas par valsts čempionēm kļuva Kocēnu "Rubenes" florbolistes, kuras finālā uzvarēja Rīgas NND vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!