Pēdējo reizi tādas emocijas un sajūtas man bija 1996.gadā, kad izcīnīju Stenlija kausu, tā par neticamo uzvaru spēlē ar Baltkrieviju pēc cīņas teica slavenākais hokejists Latvijas izlases rindās Sandis Ozoliņš.

Kā ziņots, svētdien Latvijas hokeja izlase izcīnīja ceļazīmi uz 2006.gada Turīnas olimpiskajām spēlēm, kvalifikācijas turnīra izšķirošajā mačā fantastiskā cīņā ar 5:4 (1:2, 1:1, 3:1) uzvarot Baltkrieviju. Vēl piecas minūtes pirms mača beigām Latvija zaudēja 2:4, taču atlikušajā laikā guva trīs vārtus un izcīnīja ceļazīmi uz Turīnas Olimpiādi.

"Pēdējo reizi tādas sajūtas un emocijas bija 1996.gadā, kad izcīnīju [Nacionālās hokeja līgas] Stenlija kausu. To, ka izdevās uzvarēt spēli, vēl tagad ir grūti aptver," pēc spēles sarunā ar aģentūru LETA teica Ozoliņš. "Situācija bija ļoti saspringta, to ar prātu tagad vēl grūti izskaidrot - tā ir fantastika."

Emocijas pēc mača nevarēja savaldīt arī viens no spēles galvenajiem varoņiem Armands Bērziņš. "Nav ko kautrēties, mani vārti bija lūzuma moments mačā," teica Bērziņš, kurš pēdējās trešdaļas 16.minūtē samazināja baltkrievu pārsvaru līdz 3:4. "Šo spēli nevarēs aizmirst ilgi, tas atmiņā paliks uz visu mūžu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!